Retourbeleid
Ik begrijp het.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 17:00 info@firawonen.nl Maak nu een account aan.
(0 artikelen) Winkelwagen
0 artikelen, Totaal € 0,00
  • Grootste PTMD store van Europa
  • 6 √©chte winkels
  • 3500 m2 woonplezier
  • Mega outlet
  • Koop op rekening

RETOUR BELEID

Het kan natuurlijk zijn dat u niet tevreden bent. Geen probleem! U kunt de onderstaande stappen volgen om uw bestelling snel en gemakkelijk te retourneren.

Hoe werkt het?

1. AANMELDEN

Binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen neemt u contact op met onze klantenservice via info@firawonen.nl met het verzoek voor retourneren. Na het ontvangen van uw aanvraag sturen we u zo spoedig mogelijk een retourformulier toe. Is uw artikel beschadigd of toont het een gebrek? Geef dit dan aan bij uw aanvraag. Wanneer er grootmeubelen retour gestuurd dienen te worden nemen wij telefonisch contact met u op.

2. VERPAK DE ARTIKEL(EN)

In de originele verpakking dient het weer verpakt te worden. Plaats het retourformulier in het pakket.

3. VERSTUREN

Breng uw pakket zo snel mogelijk naar een PostNL pakketpunt. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij groot meubelen nemen wij contact met u op zodat het opgehaald kan worden. Vergeet niet uw verzendbewijs te bewaren!


4. TERUGBETALING

Zodra wij uw retour hebben ontvangen, gaan wij het terug te betalen bedrag op uw rekening storten. Dit zal z.s.m. plaatsvinden (afhankelijk van de gekozen betaalmethode).
We doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.
Heeft u een vraag? Stel deze direct via info@firawonen.nl

Schrijf u in en ontvang als eerste onze tips, wooninspiratie en aanbiedingen.