Over FIRA
Ik begrijp het.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 17:00 info@firawonen.nl Maak nu een account aan.
(0 artikelen) Winkelwagen
0 artikelen, Totaal € 0,00
  • Grootste PTMD store van Europa
  • 6 échte winkels
  • 3500 m2 woonplezier
  • Mega outlet
  • Koop op rekening

OVER FIRA


Welkom bij FIRA WONEN! Onze Megastore is de allergrootste PTMD Store in Europa. Maar liefst 3500m2 wooninspiratie met o.a. de allernieuwste collectie en een megaoutlet. De ambitie van FIRA WONEN is om een (inter)nationaal succesvol woonwinkel imperium neer te zetten. Winkels met een sterke beleving, waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden. Waar genieten een zeer belangrijk aspect is en een bezoek aan één van onze winkels ervaring is die u bij blijft. Onze slogan is dan ook; Genieten van elk moment geeft telkens weer een bijzondere ervaring!

FIRA denkt groot! FIRA WONEN wil uitgroeien tot een sterk merk en tot één van de meest gewaardeerde ondernemingen op het gebied van interieur (zowel voor consument als de zakelijke markt), wereldwijd! Binnen een jaar zijn er al zeven winkels geopend van FIRA WONEN en dit zal in een rap tempo verder uitgebreid worden. Ook bekijkt FIRA momenteel al de mogelijkheden buiten de grenzen van Nederland.

Prikkelen zintuigen! Bij FIRA WONEN vinden wij het erg belangrijk dat zowel onze winkels als producten de juiste sfeer uitstralen. Ervaring, sfeer, genieten en service zijn daarbij onze kernwaarden. Bij elke bezoek willen wij de zintuigen van onze bezoekers prikkelen. Ons met zorg samengesteld team draagt daar zeker aan bij. Ze denken graag met u mee, geven u inspiratie en deskundig advies. Klantvriendelijkheid staat bij FIRA hoog in het vaandel en dit komen wij zeker ook na. Zowel in de winkels als online bieden wij altijd de beste service.


FIRA WONEN MEGASTORE

Bij de Megastore van FIRA WONEN in Harderwijk hebben wij een unieke showroom. Dwaal langs de verschillende inspiratiecorners, elk uniek ingericht. Hier vindt u de allerlaatste trends en de nieuwe collectie van PTMD. In onze showroom kunt u inspiratie op doen, de sfeer proeven en ervaren hoe de items aanvoelen, zoals een bankstel of een fauteuil. Daarnaast is er altijd een interieuradviseur aanwezig om de klant persoonlijk de adviseren, indien nodig.
Ontdek de FIRA Flower Experience, een wereld vol prachtige (kunst)bloemen. Op maat te maken door ons team van stylisten is continu bezig om al onze winkels sfeer?vol in te richten, om zo onze bezoekers volop inspiratie en woonideeën mee te geven. Doordat er wekelijks nieuwe producten bij komen en de collectie meerdere keren vernieuwd ondergaan ook onze winkels meerdere keren per jaar een metamorfose.

Naast de prachtige showroom heeft onze Megastore de allergrootste PTMD outlet. Hier hebben wij vele items uit de PTMD collectie tegen de allerlaagste prijzen, waaronder banken, stoelen, tafels, potten, manden, kaarsen, schalen, verlichting, wanddecoratie, kunstbloemen, kunstplanten en nog heel veel meer! Voel u welkom bij FIRA WONEN. Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, de laatste trends en denken met u mee bij uw persoonlijke woonideeën.

CADEAUSHOPS

In een wereld die continu in beweging is willen wij graag dat u ontspant op juiste moment. Daarom heeft FIRA naast de Megastore in Harderwijk een nieuwe concept op de markt gebracht; CADEAUSHOPS van FIRA WONEN. Een woon- en cadeaushop met veel leuke cadeaus, woonaccessoires, zoals verlichting, potten, glaswerk, kunstbloemen en wanddecoratie, en een beperkt meubelassortiment. Een echte belevingswinkel waar u uw ogen uitkijkt en altijd slaagt voor een geschikt cadeau. Het avontuur begon in Harderwijk, vanuit hier heeft FIRA het concept verder uitgerold.
cadeaushop

PTMD COLLECTIE

PTMD Collection is een inspirerend merk in woonaccessoires en meubels. Bij FIRA WONEN verkopen wij exclusief artikelen uit de PTMD collectie. PTMD heeft een eigen sterke unieke uitstraling. Door een eigen identiteit te ontwikkelen, heeft PTMD een sterk interieurbeeld gecreëerd, waarin toegankelijke luxe realiteit wordt. Alle PTMD collecties worden met veel aandacht en vakmanschap in de eigen designstudio ontworpen en ontwikkeld, waardoor ieder product de merkwaarden stoer, sober, sfeervol uitstraalt.

PERFECT CADEAU

Verwen uzelf of kies iets moois voor een ander! In onze luxe cadeaucollectie vindt u altijd het perfecte cadeau. De collectie is ook zeer geschikt als relatiegeschenk, kerstpakket of verjaardagscadeau. Met een uniek cadeau van FIRA WONEN geeft u altijd meer dan enkel een cadeau. U geeft een ervaring cadeau! De sfeer die wij uitstralen in onze winkels geven wij u graag mee naar huis. Onze cadeaucollectie wordt het gehele jaar door aangevuld door diverse leuke en verrassende artikelen! Zo blijft elk bezoek aan onze cadeaushops uniek.We doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.
Heeft u een vraag? Stel deze direct via info@firawonen.nl

Schrijf u in en ontvang als eerste onze tips, wooninspiratie en aanbiedingen.