Flower Experience
Ik begrijp het.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 17:00 info@firawonen.nl Maak nu een account aan.
(0 artikelen) Winkelwagen
0 artikelen, Totaal € 0,00
  • Grootste PTMD store van Europa
  • 6 échte winkels
  • 3500 m2 woonplezier
  • Mega outlet
  • Koop op rekening

FLOWER EXPERIENCE VAN FIRA

Ontdek de wereld van bloemen met FIRA FLOWER EXPERIENCE!
Een mooi interieur kan niet zonder bloemen. Dat weten wij bij FIRA WONEN maar al te goed. In onze inspiratiecorners vindt u dan ook verschillende (kunst)bloemen om elke ruimte net dat beetje extra sfeer te geven. Toch merken wij vaak dat klanten het lastig vinden om een mooi bloemstuk te plaatsen wat passend is bij het interieur. Daarom hebben wij onze FIRA FLOWER EXPERIENCE gecreëerd.

Een echte bloemenbeleving, waarin wij samen met de klant kijken naar een passend bloemstuk, boeket of plant!
Onze Flower Styliste staat graag voor u klaar!

FLOWER EXPERIENCE ABONNEMENT

Bij een Flower Experience abonnement wisselt FIRA WONEN binnen de afgesproken periode uw boeket kunstbloemen. Zo heeft u altijd een fris boeket bloemen staan aangepast aan de tijd van het jaar en uw wensen. Voor de wissel nemen wij contact met u op om samen het nieuwe boeket samen te stellen. Pas na uw akkoord komen wij het boeket omwisselen. Indien gewenst kunt u ook een nieuwe vaas mee bestellen. De kosten van het abonnement is afhankelijk van de grote van het boeket. Abonnement mogelijk vanaf €75,- per wissel.We doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.
Heeft u een vraag? Stel deze direct via info@firawonen.nl

Schrijf u in en ontvang als eerste onze tips, wooninspiratie en aanbiedingen.