Bezorgen en afhalen
Ik begrijp het.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 17:00 info@firawonen.nl Maak nu een account aan.
(0 artikelen) Winkelwagen
0 artikelen, Totaal € 0,00
  • Grootste PTMD store van Europa
  • 6 échte winkels
  • 3500 m2 woonplezier
  • Mega outlet
  • Koop op rekening

BEZORGEN AFHALEN SERVICE

Meer informatie over bezorgen en afhalen en serviceBEZORGEN

Wij kunnen makkelijk al uw bestelde artikelen naar u verzenden. Voor de kleinere artikelen maken wij gebruik van de service van DHL. Voor de grotere artikelen maken wij gebruik van een gespecialiseerde vervoerder. Voor de grotere artikelen maken wij een telefonische afspraak om de artikelen met een vervoerder aan u af te leveren. Vanaf € 50,- GRATIS bezorging in Nederland en België.

AFHALEN

U kunt uw bestelde producten ook altijd afhalen in onze FIRA WONEN megastore te Harderwijk. Doordat wij gebruik maken van meerdere magazijnen is de levertijd bij zelf afhalen niet persé sneller. Mocht het product in de betreffende winkel aanwezig zijn, dan kan u het natuurlijk direct ophalen. Echter wanneer het product uit 1 van onze andere magazijnen en/of filialen moet komen, zal het dezelfde levertijd hebben als wanneer u kiest voor verzending. Wij kunnen hierover telefonisch of per e-mail over informeren.

SERVICE

Bij FIRA WONEN staat service hoog in het vaandel en dat is niet alleen zeggen, maar vooral doen! Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er tijdens de transport een bestelling kapot gaat of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Wij zullen er alles aan doen om uw vraag snel te beantwoorden, stel hem dus gerust! Bel ons op 0341 745647 of mail ons op info@firawonen.nl
We doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.
Heeft u een vraag? Stel deze direct via info@firawonen.nl

Schrijf u in en ontvang als eerste onze tips, wooninspiratie en aanbiedingen.