Bestellen
Ik begrijp het.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 17:00 info@firawonen.nl Maak nu een account aan.
(0 artikelen) Winkelwagen
0 artikelen, Totaal € 0,00
  • Grootste PTMD store van Europa
  • 6 √©chte winkels
  • 3500 m2 woonplezier
  • Mega outlet
  • Koop op rekening

BESTELLEN


STATUS BESTELLING

Op het moment dat u een bestelling heeft gedaan, ontvang u per e-mail een orderbevestiging. In deze orderbevestiging staat uw ordernummer en een overzicht van de bestelde artikelen. Wanneer de bestelling klaar staat voor verzending ontvang u een e-mail met hierin een Track & Trace code van DHL of nemen wij telefonisch contact met u op voor een bezorgafspraak.

BESTELLING WIJZIGEN

Wanneer u een wijziging aan wilt brengen aan uw bestelling voordat de bestelling klaar staat voor verzending vragen wij u een e-mail te sturen naar info@firawonen.nl met vermelding van naam, ordernummer en wijziging. Mocht de bestelling nog niet verstuurd zijn kunnen wij proberen om uw bestelling te wijzigen.

BESTELLING ANNULEREN

Wanneer u de bestelling wil annuleren voordat de bestelling klaar staat voor verzending vragen wij u een e-mail te sturen naar info@firawonen.nl met vermelding van naam en ordernummer. Mocht de bestelling nog niet verwerkt zijn dan kunnen wij de bestelling annuleren.
We doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.
Heeft u een vraag? Stel deze direct via info@firawonen.nl

Schrijf u in en ontvang als eerste onze tips, wooninspiratie en aanbiedingen.