FIRA Zakelijk
3.500m2 winkelplezier 6 Winkels Koop op Rekening
  1. Home
  2. ZAKELIJK

Welkom bij FIRA WONEN zakelijk

FIRA Wonen ook voor de zakelijke markt
Een perfect gestyled kantoor, kantine of ontvangstruimte zorgt voor de juiste sfeer, een fijn gevoel en betere prestaties. De prachtige collectie van PTMD sluit nauw aan bij de industriële en robuuste sfeer, wat nu de trend is bij ondernemers. Of het nu gaat om een relaxte bank, knus zithoekje, barkrukken of stoere tafels met bijpassende en comfortabele stoelen. Als ondernemer bent u bij FIRA WONEN aan het juiste adres. De interieurstylistes van FIRA denken graag met u mee en geven advies op maat die perfect aansluit bij uw eigen identiteit en uw doelgroep!

 


Nieuwsgierig?
Wij laten u graag de diverse mogelijkheden zien in onze eigen zakelijke showroom in Harderwijk. Maak een afspraak met onze zakelijke adviseur of kom langs in één van onze winkels om inspiratie op te doen. Samen maken we het verschil!

 

Pimp my…

Kantine, Showroom, Etalage, Ontvangstruimte of Werkplek
Een uniek concept van FIRA WONEN, waarbij wij elke gewenste ruimte eens in de drie maanden (ander termijn is ook mogelijk) opnieuw stylen voor een vast bedrag per maand! Zo creëert u elke keer opnieuw een vernieuwde en inspirerende omgeving voor uw personeel, klanten of gasten. Neem contact op met onze zakelijke adviseur voor meer informatie. Wij denken graag mee met elke ondernemer!