3.500m2 winkelplezier 6 Winkels Koop op Rekening
  1. Home
  2. Clubbijdrage

UITLEG CLUB & VERENIGING BIJDRAGE 

We hebben allemaal zo onze favoriete club of vereniging, of het nu de voetbal, tennis, hockey, zang of schaken is. En allen dragen we onze ‘eigen’ club of vereniging een warm hart toe. Ook bij FIRA WONEN steunen wij het verenigingsleven graag! Naast het sponsoren van diversen clubs- en verenigingen hebben wij een mooie actie opgezet, waar alle clubs en verenigingen van kunnen profiteren en hun clubkas spekken!

Hoe werkt het?
Heeft u een eigen bedrijf, kent u een bedrijf of werkt u bij een bedrijf die meer dan 10 relatie- en of kerstpakketten wilt aanschaffen, laat ze dit dan doen bij FIRA WONEN! Waarom? Maar liefst 15% van het totaalbedrag gaat naar een club of vereniging naar keuze! Naast een uniek relatie- of kerstpakket, spekt u dus uw club of verenigingskas.

Hieronder vindt u de uitleg van deze unieke actie:
- Heeft u een eigen bedrijf, kent u een bedrijf of werkt u bij een bedrijf die interesse heeft in deze actie? Koppel deze dan aan FIRA WONEN en stuur een mail met de bedrijfsgegevens en contactpersoon naar marketing@firawonen.nl;
- Een medewerker van FIRA WONEN neemt dan contact op met het bedrijf voor het maken van een afspraak;
- Als een bedrijf de bestelling plaatst wordt doorgegeven aan welke club/vereniging de bijdrage gaat. De betreffende club/vereniging ontvangt hierover direct een mail ter kennisneming;
- Bij het plaatsen van een definitieve bestelling, ontvangt de toegewezen club/vereniging op 2 januari 2021 een cheque van het totale bedrag en wordt dit overgemaakt.

Voorbeeld
Het bedrijf besluit voor al zijn medewerkers een kerstpakket via FIRA WONEN te kopen. Het bedrijf telt 100 medewerkers en elk pakket kost 25 euro. Totaal besteedt het bedrijf dus 2500 euro aan kerstpakketten bij FIRA WONEN.
De club of vereniging naar keuze ontvangt dus een bijdrage van maar liefst 375 euro. Wordt er bijvoorbeeld door verschillende bedrijven besteld en het totaal bedrag voor één club/vereniging is 20.000 euro, dan ontvangt de club/vereniging een bijdrage van totaal 3000 euro!

Samen zijn we sterk! Wij hopen dat wij op 2 januari vele clubs en verenigingen blij mogen maken met een prachtig bedrag!

Vriendelijke groeten,

FIRA WONEN