FIRA Cadeaushop
3.500m2 winkelplezier 6 Winkels Koop op Rekening
  1. Home
  2. Cadeaushop

Welkom in bij FIRA 

 

 

  

Welkom in de FIRA Cadeaushop

 

 

 

 


Welkom in de FIRA Cadeaushop
In een wereld die continu in beweging is willen wij graag dat u ontspant op juiste moment. Onze liefde voor het merk PTMD is groots en dat bracht ons op het idee om naast onze megastore in Harderwijk (3500 m2, PTMD Experience & Outlet) te komen met een nieuw concept; De Schatkamer van FIRA WONEN. Een belevingswinkel die tussen de 150m2 en 250m2 groot mag zijn. Ons avontuur begon in Harderwijk. Na Harderwijk openden wij in Ermelo, Dronten en Barneveld maar hier stopt onze ambitie niet. Het is onze bedoeling om binnen anderhalf jaar het concept landelijk uit te rollen.

Wat maakt de FIRA Cadeaushop uniek?
Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde mensen, brengt PTMD steeds weer een verrassende collectie in de huiskamers van onze klanten. De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires. De winkels verrijken het interieur van uw favoriete leefruimte. Onze slogan is dan ook; genieten van elk moment geeft telkens weer een bijzondere ervaring.

Moments of FIRA
Verwen u zelf of kies iets moois voor een ander. We kiezen de juiste collecties om u ultiem te kunnen laten genieten van een moment. In deze drukke wereld is het fijn om thuis te komen en daarvan te genieten. De collectie van PTMD is ervoor gemaakt om te mogen genieten. Met onze cadeaus geeft u het perfecte cadeau. Kies uw moment om een Schatkamer van FIRA WONEN te bezoeken.